links
logoenadres-2.jpg

Excursie

 

Kunststichting Boxtel organiseert op woensdag 16 april a.s. een busexcursie naar de overzicht tentoonstelling in het Stedelijk museum Amsterdam over 25 jaar vormgeving van oud-Boxtelaar de internationaal toonaangevende ontwerper

 

Marcel Wanders  

 

vertrektijd 9.00 uur en aankomst terug in Boxtel 18.00 uur.

 

De in Boxtel geboren en getogen Marcel Wanders (1963) wordt nationaal en internationaal beschouwd als een van de meest toonaangevende ontwerpers van de afgelopen decennia. Zijn heldere en onderscheidende visie is: met behulp van vormgeving een bijzondere en duurzame omgeving creëren. Belangrijk hierbij is het verbinden van mensen en producten. Het vertrouwd aanvoelen van een product is hierbij belangrijk. Hij kiest daarom elementen die voor iedereen herkenbaar zijn. Vaak gebruikt hij historische informatiebronnen die je zeker op deze tentoonstelling zult herkennen. De ouders van Wanders hadden een grote winkel genaamd de Bijenkorf, in luxe- en huishoudelijke artikelen en speelgoed, in de Stationsstraat in Boxtel waar Marcel opgroeide.

 

Na het museumbezoek kun je nog een paar vrije uurtjes genieten van het mooie Amsterdam.

 

Kosten voor de busexcursie zijn € 40,00 per persoon (busreis, entreegeld en rondleiding). Als u in het bezit bent van een geldige museumkaart zijn de kosten € 25,00 per persoon.

 

Wie zin heeft om mee te gaan kan zich aanmelden bij Kunststichtingboxtel of telefonisch bij Hannie van Schijndel 06 22562001. Na overmaking op bankrekening 1203.89.355 van de Kunststichting Boxtel bent u ingeschreven.

 

Meer informatie over Marcel Wanders en dagprogramma

klik hier voor het dagprogramma>>

 

Met vriendelijke groet,

 

Hannie van Schijndel

Kunststichting Boxtel

 
 

 

 

Kunststichting Boxtel 2013